fbpx

 
 
Scrie un comentariu

rotary ct mos

Pentru că în preajma Crăciunului Moş Crăciun e tare ocupat pentru a duce cadouri copiilor cuminţi din lumea întreagă, Clubul Rotary Câmpia Turzii l-au rugat să vină astăzi după-masă la Palatul Cultural „Ionel Floaşiu” din Câmpia Turzii ca să răsplătească un număr de 24 de elevi merituoşi de la şcolile de gimnaziu din municipiul Câmpia Turzii (câte 8 de la fiecare şcoală) în cadrul proiectului „Vine Moşul pe la noi!”.

Rotary Câmpia Turzii a demarat prima ediţie a Proiectului „Vine Moşul pe la noi!” în anul 2015.

Evenimentul de azi a avut loc în Sala mică a Palatului Cultural „Ionel Floasiu” din Campia Turzii. Copiii au fost însoţiţi de părinţi şi au fost cam emoţionaţi când au fost invitaţi să ia loc pe scaunele consilierilor locali şi când au vorbit cu Moşul. Dar tot am aflat că majoritatea dintre ei iubesc matematica, limba română şi educaţia fizică la şcoală...

Întâlnirea s-a dorit a fi una de suflet. Mulţumim lui Moş Crăciun , şcolilor partenere ("Mihai Viteazul", "Pavel Dan" şi "Avram Iancu"), Serviciului Cultură al Primăriei Municipiului Câmpia Turzii pentru găzduire şi lui Silviu Pop pentru sonorizare!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate