marian morar
m install
nello construct

Primarul Dorin Lojigan laudă intervenția pompierilor, în cazul incendiului de la Berg Banat Câmpia Turzii

zamblau eugen

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a lăudat intervenția promptă a pompierilor, în cazul incendiului devastator de la hala industrială a societății Berg Banat, din Parcul Industrial Câmpia Turzii.

”Mi-am început mandatul cu un incendiu puternic în colonia Goldiș și mi-l închei cu un incendiu uriaș în Parcul Industrial al municipiului nostru.

Din fericire, ambele s-au soldat doar cu pagube materiale și fără victime omenești. Evenimentul de azi a fost unul nefericit pentru întreaga noastră comunitate, pentru că un proiect atât de frumos, dar mai ales atât de benefic pentru noi a fost, sper eu, doar întârziat și nu stopat.

Nu pot să nu constat cu admirație profesionalismul pompierilor voluntari ai Primăriei Câmpia Turzii, a pompierilor militari de la Turda și Cluj Napoca, dar și riscurile imense la care se expun acești oameni care au reușit să reducă la minim pagubele materiale.

Pentru asta vă mulțumesc și mă înclin cu respect în fața voastră. 

Mulțumesc de asemenea polițiștilor de la Poliția municipiului Câmpia Turzii dar și colegului de la poliția locală, pentru modul în care au reușit să gestioneze traficul la intrarea în oraș. Toate forțele s-au unit și au conlucrat într-un mod profesionist, demn de tot respectul nostru, al tuturor. 

Imi exprim regretul în fața echipei de la Berg Banat și va doresc sa renașteti și mai puternici.”, a scris primarul Dorin Lojigan, pe contul său de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2