fbpx

Icon Scrie un comentariu

portofel

De o experiență care dovedește că există și oameni cu o corectitudine demnă de remarcat a avut parte Călin Rusu, angajat al Bazei 71 Aeriene Câmpia Turzii. El și-a pierdut portofelul cu acte, card și o sumă de bani în Cluj-Napoca.

Fiind cu familia la plimbare, la un moment dat a constatat pierderea portofelului, așa că s-a dus la Poliție să vadă ce este de făcut. Însă, surpriză! Înainte de a ajunge la Poliție a primit un mesaj... salvator!

“Am sesizat pierderea portofelului si m-am dus la Politie sa vad ce e de facut. Cand am ajuns in fata Politiei, am primit acest mesaj”, spune Calin, citat de RefleqtMedia.

received 424494171773202

Astfel, el s-a dus la locul indicat și surpriza a fost imensă, după ce a constatat că și-a primit portofelul cu toată suma de bani.

“N-a fost nevoie de oficialitati, reclame si parada, iar baiatul care mi l-a innapoiat este un vanzator la un chiosc. Cand l-am intrebat cum de mi-a innapoiat banii, mi-a zis simplu – Trebuie sa fim oameni!”, spune Calin Rusu.

În urmă cu câteva zile, la un gest asemănător, când un vârstnic din Câmpia Turzii a înapoiat un portofel cu bani găsit în oraș, nu mai puțin de 8 polițiști s-au fotografiat alături de omul de omenie, într-o campanie de PR penibilă.

Citește și:

Campanie penibilă de PR a Poliției Câmpia Turzii, pe seama unui om de omenie!

fotografie TurdaNews

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator