marian morar
m install
nello construct

Soția criminalului clujean care a îngrozit Anglia primește o recompensă fabuloasă din partea polițiștilor britanici!

zamblau eugen

Fosta soție a lui Cristian Sabou, tânărul în vârstă de 27 de ani din Dej, care a ucis o femeie în Marea Britanie în toiul unui jaf, va fi recompensată de autorităţile britanice.

Aceasta va primi 20.000 de lire de la poliția britanică. Fosta soție a lui Cristian Sabou va primi această sumă de la poliția britanică pentru că l-a denunțat pe suspect și s-a reușit astfel rezolvarea cazului. Pe baza probelor, bărbatul a fost condamnat, pe 11 noiembrie 2019, la închisoare pe viață, cu minim de 23 de ani de închisoare executată la zi.

Vinovatul a fost prins după șase ani de la comiterea crimei și asta pentru că fosta lui soție a contactat pe Facebook rudele femeii decedate, scrie Dej24.ro

Cristian Sabou a recunoscut uciderea artistei Valerie Graves, care avea 55 de ani, în locuinţa acesteia din Bosham (Sussex), în decembrie 2013. Românul a fost condamnat la închisoare pe viaţă de o instanţă judiciară din Lewes.

Românul fugise din Marea Britanie după comiterea crimei, fiind arestat preventiv şi extrădat din România în iulie 2019.Polițiștii britanici au mediatizat cazul intens și au oferit la un moment dat o recompensă de 20.000 de lire sterline pentru orice informație vitală în rezolvarea cazului.

Conform mai multor surse, iubita lui Sabou a fost cea care i-a ajutat decisiv pe polițiști pentru prinderea lui după mai multe discuții legate de custodia copiilor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2