fbpx

Pro România Mircea Irimie
1 Comentariu

edu elite 10iulie

milexim inaugurare

De la ora 18.00, transmitem LIVE VIDEO, de la sala Milexim Ballroom, Balul caritabil al Club Rotary Câmpia Turzii. Transmisiunea LIVE VIDEO poate fi vizionată în cadrul articolului!

Transmisiunea este preconizata sa inceapa spre ora 19.00, ora comunicata de orhanizatori. In cazul in care semnalul de internet nu va permite transmisiunea, ne cerem scuze anticipat.

Evenimentul de transmisiune in direct a fost anulat, din cauza semnalului de internet mobil foarte slab la locatie! Ne cerem scuze! Vom pune selectiuni video inregistrate!

Sub deviza „Rotary investește în sănătate” fondurile colectate vor fi utilizate pentru amenajarea Clubului Copiilor din Câmpia Turzii a unei saline artificiale destinată în mod gratuit tuturor elevilor din localitate.

Cu această ocazie vor fi aniversați și cei 5 ani de existență a Clubului Rotary din Câmpia Turzii.

Programul va cuprinde licitaţii, tombola, momente artistice inedite de unde nu vor lipsi nici tânăra interpretă din Câmpia Turzii, Dacianna, laureată a peste 100 concursuri naţionale şi international, nici tinerii dansatori multiplii campioni de la Clubul de Dans Sportiv “Potaissa” Turda, aflaţi în Lotul Naţional al României, Oneţ Oana- Cătălin Gherman şi Crişan Maria- Rareş Saroşi, pregătiţi de Diana şi Alin Miron.

Prezentator, şi de această dată, extraordinarul Bob Rădulescu!

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Pensionar · 06:20 16.11.2019
    Mare scofala, nu am pierdut nimic! Astia fac baluri sa se laude cum ajuta ei, altfel nu are sens sa ajuti daca nu faci un bal si chemi presa sa te laude si sa te mangaie pe crestet! Cand ajuti nu te mai lauda fa asta in secret, dar e bine sa apari in presa ca altfel ce rost are sa ajuti?! Niste patroni obedienti care pentru o insigna si diplome de excelenta se lasa condusi ca niste oi de ciobanul lor din strainatate....Ce fraieri sant astia!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate