fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

1 Comentariu

edu elite 10iulie

amstaff

Un pitbull a ucis un bichon și a rănit stăpâna acestuia, pe o stradă din Alba Iulia. Chiar dacă forțele de ordine au intervenit, câinele agresiv nu a putut fi prins, fiind liber pe străzi și în acest moment!

 

"Seara trecută, o femeie de 29 de ani a fost atacată şi muşcată de un câine, posibil din rasa pitbull, în timp ce se plimba cu bichonul său pe o stradă din Alba Iulia. Femeia a suferit leziuni la un picior şi la umăr, iar căţelul ei a murit. Câinele agresiv a fugit şi până acum nu a fost găsit. Căutările sunt continuate de poliţişti împreună cu jandarmii şi poliţia locală. Totodată, se fac cercetări pentru identificarea proprietarului acestuia", precizează IPJ Alba.

Jandarmii au precizat că au încercat să prindă pitbull-ul, însă nu au reușit.

"La faţa locului au fost un echipaj de jandarmi şi un echipaj de poliţie. În continuare, câinele era foarte agresiv, atacând şi forţele de ordine. S-au luat măsuri pentru îndepărtarea câinelui. Echipajele au rămas în zonă pentru căutarea câinelui până după ora 23,00, dar acesta nu a mai fost găsit şi nici proprietarul nu a fost identificat", se arată într-o informare a IJJ Alba.

Și în zona Turzii, fie că este vorba de Turda sau de Câmpia Turzii, adeseori sunt văzute persoane care își lasă libere câinii din rase agresive, dând ”asigurări” că sunt dresați și inofensivi. Sunt situații în care astfel de câini sunt scoși la plimbare fără lesă sau fără botniță, fiind un real pericol pentru cei din jur. Organele de Poliție nu au desfășurat campanii agresive împotriva unor fapte de acest gen, deși legislația este clară și destul de dură în acest sens!

Dacă aveți de semnalat astfel de cazuri, le puteți menționa printr-un comentariu. Puteți atașa și fotografii concludente, dacă aveți așa ceva!

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Marxel · 15:06 21.09.2019
    Sunt situații în care astfel de câini sunt scoși la plimbare fără lesă sau fără botniță, fiind un real pericol pentru cei din jur.
    Majoritatea sunt fara botniță și Da sunt agresiv și periculoși
    Am văzut unul care fugea după o pisica pe care nu l putea stăpâni nici proprietarul
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate