fbpx
×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 2225
1 Comentariu

absolvire politia

9,90 - cea mai mare medie de absolvire din istoria Școlii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca - a fost obținută de agent de poliţie Adriana Bodiș, din județul Maramureș, șeful celei de a XVI-a promoții.


Absolvenții se vor prezenta la sediul unității unde au fost repartizați peste 10 zile, în data de 30 septembrie 2019. Cei 296 de agenți au fost pregătiţi pentru specializarea Ordine Publică. 


Înfiinţată în 2004, şcoala de poliţie clujeană a pregătit până acum 16 serii de elevi și a inițiat în carieră trei serii de cursanți, reprezentând peste 4.200 de agenţi de poliţie.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    · 13:01 21.09.2019
    Ce frumos ! Fetele politist danseaza de bucurie ca au absolvit scoala de militie. Care scoala !? Cum care ? Cea care iti da dreptul sa nu faci nimic si sa incasezi salar "gros"! Sa iesi la pensie speciala" la 45 de ani ( dupa nici 20 de ani de "chiul" legal sub "cascheta"). Aceeasi scoala care iti permite sa te situezi mai presus de lege ( vezi cazurile de rapiri din Caracal, cazul Galati -cu fata care sangera pe strada si politistii se uitau indiferenti din masina, etc. Da, se pot bucura pentru ei insisi noile generatii de militieni. Din pacate noi vedem ce a ajuns statul roman : un simplu bancomat pentru privilegiatii angajati la stat, in dispretul total fata de restul cetatenilor !
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator