fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

1 Comentariu

edu elite 10iulie

asfalt bataeiedejoc

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a tot anunțat, începând cu toamna anului 2017, că începe MAREA ASFALTARE a DJ 150 Viișoara - Frata! Sezon cu sezon, a tot transmis comunicate  prin care anunța același lucru. Ultimul l-a trimis acum câteva zile. Și ceva bitum a început să apară. Însă, oamenii ne trimit, indignați, fotografii cu BĂTAIA DE JOC care se face în zonă, pe DJ 150!

 

Citește și:

DEZASTRU! În comunicate, DJ 150 e în asfaltări! În realitate... 2 mașini ”rupte” în 4 ore!

”Lucrările de întreținere recent demarate de Consiliul Județean Cluj pe drumul județean 150 Mociu – Frata – Viișoara au intrat într-o nouă fază, cea de așternere a covorului asfaltic. (...) În ansamblu, lucrările de întreținere derulate de Consiliul Județean pe acest drum județean vizează un tronson cu o lungime de 39,7 kilometri, de la kilometrul 0+600 până la kilometrul 40+300. Operațiunile constau în plombări, burdușiri, completarea de acostamente, aducerea la profil a acostamentelor, desfundarea şi curăţarea podeţelor, şanţurilor şi a rigolelor, cosiri și tăierea lăstărișului situat în vecinătatea căii de rulare și așternere de covor asfaltic.”, anunța Consiliul Județean acum câteva zile (sursa informației: AICI).

Realitatea din teren, însă, e cu totul alta! Din poze se vede foarte clar cum toată lucrarea este o MARE BĂTAIE DE JOC!

Revoltați și indignați de bătaia de joc care se face, oamenii ne trimit fotografii care arată ”calitatea” lucrărilor. Una execrabilă!

Bătaia de joc este sesizată de oricine trece pe acel drum. Acum 2 zile, președintele PMP Câmpia Turzii, laurențiu Bondor, a sesizat și el bătaia de joc care se produce.

”Eu cred ca unii dintre noi nu sunt normali. (...) Mai oameni voi sunteți normali sa faceți așa ceva? Abia sau gândit sa astupe gropile și voi aruncați asfaltul? Îl aruncați in sant acum când vin ploile și toată apa va veni pe sosea, nu aveți simtul responsabilității voi nu meritați salariu nici 100 de lei, veți spune ca s-a răcit, nu este adevărat când am trecut eu l-ați dat jos din mașina și era numai bun de întins. Ca angajații aceia sunt de doi lei e adevărat, dar nici șefii lor nu sunt mai buni începând de la șeful de echipa pana la director și pana la președintele Consiliului Județean care a plătit acel asfalt aruncat și plătit din banii noștri. Să vă fie Rușine.”, a fost reacția lui Laurențiu Bondor.

Citește detalii:

Sesizare privind nesimțirea lucrărilor de ”peticire” a drumului județean Viișoara - Frata!

Priviți aceste poze! Și mulțumiți Consiliului Județean Cluj și președintelui Alin Tișe pentru ”atenția” pe care v-o acordă!

asfalt 1

asfalt 2

asfalt 3

asfalt 4

asfalt 6

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Radu · 13:17 20.09.2019
    Intradevar , ieri am trecut cu masina pe drumul dintre Viisoara si Boldut si este un DEZASTRU INCALIFICABIL!
    Asa ceva numai in filmele cu prosti poti sa vezi. Au aruncat asfaltul in sant ca probabil i-a prins pauza de masa cu el in masina si despre calitatea plombarii gropilor nu se poate comenta nimic.
    Bataie de joc si atat.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate