fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

16 Comentarii

edu elite 10iulie

cablu rupt

Îl știți pe Dorel? Cel care musai trebuie să facă vreo prostie atunci când lucrează ceva?! Ei bine, Dorel a ajuns și pe șantierul străzii 22 Decembrie 1989 din Turda!

”Dorel în acțiune. A rupt cablurile”, a scrie pe Facebook un turdean care a surprins momentul în care șoferul unui camion care circula cu bena ridicată a agățat un cablu de fibră optică, care era pe stâlpi.

Șoferul camionului aparține de firma care execută lucrările de modernizare ale străzii, în cadrul unui proiect cu finanțare europeană.

Alții, mai glumeți, au zis că șoferul doar a ”urgentat” introducerea cablurilor suspendate de pe stâlpi în subteran, care se va realiza odată cu modernizarea străzii.

cablu rupt 2

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Dorel · 23:55 10.09.2019
  Și din ce motiv nu se spune numele firmei care câștigat licitația, și care îl are angajat pe Dorel?
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Dorel · 09:35 11.09.2019
  Eu cred că din cauză că e firma de buzunar a psd-ului
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Dorel · 10:39 11.09.2019
  Bine înțeles că trebuie amestecata și politică în cazurile hilare din domeniul construcțiilor având în vedere că sunt lucrări publice, pentru că cazurile hilare in construcții înseamnă calitate slabă în construcții.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Dorel 2 · 11:59 11.09.2019
   Ok Boss!
   Hai că m-ai cooptat de partea ta.
   Cum aș putea să te sprijin și eu?
   Dacă la orice știre nouă apărută pe site, voi comenta și eu că este implicat politicul e de ajuns?
   Poate ni se vor alătura mai mulți cititori și vom fi o adevărată forță, se va speria politicul de noi, și totul va fi numai lapte și miere.
   Ce zici, nu am gândit bine?
   • Acest comentariu este nepublicat.
    Dorel · 15:06 11.09.2019
    Hai că și tu m-ai cooptat de partea ta. Hai la fiecare știre din Turda cu Dorel sa râdem toți. Așa sigur va curge lapte și miere. Eu mă refeream că Turdanews du da știri complecte când are interesul in sensul asta. De ce nu a zis numele firmei, sa nu se afle.de.exemplu că mai are 5 contracte de lucrari la primăria Turda?
    • Acest comentariu este nepublicat.
     Dorel 2 · 16:31 11.09.2019
     Pe mine ca simplu cetățean nu mă interesează nici un nume de firmă, nici câte contracte are, mă interesează să se facă treabă in Turda.
     Nici pe tine nu ar trebui să te intereseze decât atunci când ai interese obscure.
     Ai cumva firmă de construcții și ai pierdut licitația?
     • Acest comentariu este nepublicat.
      Dorel · 16:50 11.09.2019
      As vrea eu sa am firma care sa participe la licitații. Nici poveste. Poate chiar de aceea nu te interesează, că ai interese. Ești cumva din PSD? Nu vezi că ești pe langa subiect? Știrea e despre o lucrare licitată pe SICAP, care e organizată de primărie, deci implicit are legătură cu politicul, și tu te iei de mine că implic politicul in poveste, și reclami că nimeni nu face curățenie, și că se aruncă gunoie pe jos? Ce legătură au cu strada Armata Roșie, sau cum ii zice acuma....
      • Acest comentariu este nepublicat.
       Dorel 2 · 18:27 11.09.2019
       Iubitul meu tiz, un picuț ești tu pe lângă subiect, deoarece știrea nu este despre o lucrare licitată pe SICAP, care e organizată de primărie precum spui, ci este un subiect funny despre un fictiv erou național pe nume Dorel dacă nu ți-ai dat seama, care este menționat și pe canalele de știri naționale, când cineva face vreo năzbătie.
       Discuția ai deviat-o tu singur spre politic.
       Hai PACE

       P.S. Nu fac parte și nici măcar nu simpatizez cu vreun partid politic, vreau doar să avem o țară ca afară, dar asta nu se poate realiza decât și cu ajutorul schimbării mentalității noastre a oamenilor simpli, plus a politicienilor, ceea ce nu se va întâmpla prea curând, dacă înțelegi ce vreau să zic.

       Să ai o zi faină în continuare, și fără pic de stres.
    • Acest comentariu este nepublicat.
     @ TurdaNews · 15:09 11.09.2019
     Nu s-a spus numele firmei pentru că nu era relevant în această situație.
     Dacă ai informații că s-au produs ilegalități, indiferent câte contracte are acea firmă (1 sau 16), puteți depune plângere la organele abilitate, pentru a face cercetări în cauză...
     Așa procedează un cetățean care știe mai multe decât vorbește...
     • Acest comentariu este nepublicat.
      Dorel · 16:54 11.09.2019
      Nu am informații de ilegalități la licitații și alte chestii. Asta vreau sa aflu, cum ar trebui sa fie și curiozitatea voastră jurnalistică. O știre "drăguță" că asta și eu și orice amator poate face. Ideea era voi sa vă interesați și să obțineți aceste informații. Este foarte relevant numele firmei, pentru că doar cu știri despre gafe în lucrări ii face sa fie mai serioși.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Csaby · 11:50 11.09.2019
  Întro Țară modernă nu ai să vezi vezi cabluri peste cabluri trase pe sus fie de Curent, tell, cablu etc...
  Dar eu mă minunez cînd aud Turda a fost desemnată la nu stiu ce Premii de Frumusețe al Orașului?‍♂️
  Îmi aduc aminte acum 2 ani cînd am fost acasă zic ce văd eu pe sus zici că mă deranja la vedere mai ales cînd stai si te uiți la ? ?
  Eu stiu că sa făcut multe la Turda dar cam lent decurg treburile.. ? Alte Țări deja din U. E fac deja case Pe Marte? iar noi nu am Terminat nici Autostrăzile, Spitalele întrun hal de hal deci despre ce vorbim? ASTAI ROMÂNIA?? ÎN ANUL CENTENAR 2020 SI PESTE 10 ANI ÎN ACEST RITM TOT ASA O VOI GĂSI.. ? AM SPERAT CĂ DUPĂ 15 ANI TOTUȘI VOI VEDEA CEVA SCHIMBĂRI MAJORE NU REDONDE, PANSELUȚE SI NISTE FLORI ? PLANTAȚI PE AICI PE ACOLO.. AS PUTEA SCRIE MULTE ALTELE DAR STIȚI DESPRE CE VORBESC
  DA SE FAC MICI SCHIMBĂRI DAR PREA LENT.. SÎNTEM ÎN URMA ȚĂRILOR CIVILIZATE CU 40-50 DE ANI ❗ ❗❗
  Atunci despre ce vorbim ?
  Sîntem oameni harnici, Gospodari, Nu o Nație Proastă apreciată munca care o facem la străini peste Hotare iar Orașul meu, al tău si Țara mea ce a ajuns Rusinea Europei chiar asa
  De ce nu putem arăta la lume că se poate si se poate dar tre să Se vrea... Iar Domnule Primar dumneata ai puterea oferită de Localnici ori faceți ceva ori dacă nu lăsați pe altul...
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Dorel 2 · 12:46 11.09.2019
   Tu vrei să compari România cu occidentul de la Austria încolo. Nu ai ce compara aici pentru că este vorba despre mentalitatea noastră, a Românilor.
   Până aruncăm din proprie inițiativă gunoaie în râuri, lacuri, în locurile de agrement, pe stradă, în parcuri, până nu încetăm să vandalizăm lucruri și obiecte (semne de circulație, stații de autobuz, tapițeria și scaune în autobuz) până corupția este în floare, nepotismul, mita la medici și anestezist etc. nu se va schimba nimic.
   Aceste lucruri vin din interiorul nostru, al fiecăruia în parte, nu depind de formațiunile politice oricare ar fi ele.
   Dacă noi majoritatea suntem așa, de ce ar trebui să fie alfel politicienii noștri, doar și ei sunt oameni ca mine, ca tine și au exact mentalitatea noastră de români.

   Dar pentru ca să sprijin un coleg care a postat mai sus în legătură cu afirmația că politicul este vinovat în toate voi spune și eu:
   POLITICUL ESTE VINOVAT ÎN TOATE, noi cetățenii de rând suntem neprihăniți, noi nu facem nimic rău, noi nu trebuie să schimbăm nimic în comportamentul nostru și nu trebuie să ne aducem cu nimic aportul pentru a se schimba ceva în țara asta, nici măcar nu trebuie să păstrăm curățenia oriunde ar fi ea.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Poți fi tu acest Dor · 19:14 11.09.2019
  Oare voi, când faceți batjocura de un om va gândiți și la familia lui? Nu va este rușine sa vorbiți asa de un om, care poate este soț, tată? Credeți ca a făcut cu bună știință sau voit? Poate fi o greșeală de moment... Despre acești oameni aș vrea să mai scrieți un cuvânt!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate