marian morar
m install
nello construct

Tabăra de la Leghia va fi preluată de Consiliul Județean Cluj

zamblau eugen

Reunit în ședință ordinară, plenul Consiliului Județean Cluj a hotărât joi, 29 august 2019, să solicite oficial preluarea de către forul administrativ județean a bine-cunoscutei tabere școlare din satul Leghia, comuna Aghireșu și includerea acesteia în domeniul public al județului.

 

 Trecerea în proprietatea Consiliului Județean a terenului și a clădirii cu destinația de tabără școlară, aflate în prezent în domeniul public al comunei Aghireșu, are la bază  solicitarea expres formulată în acest sens de către comuna clujeană, aceasta nedispunând de resursele financiare necesare în vederea unei bune administrări și puneri în valoare a imobilului.

 Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, consideră că, prin preluarea taberei Leghia, se împiedică o degradare ireversibilă a acestui complex în care, până nu demult, erau cazați, anual, mii de copii care aveau șansa de a petrece timp liber de calitate și de a lega prietenii pe viață.

Ulterior preluării de către forul administrativ județean, tabăra de la Leghia își va păstra destinația legată de organizarea taberelor școlare și desfășurarea activităților de turism pentru tineret, intenția Consiliului Județean fiind aceea de reabilitare a complexului și redare a  acestuia în circuitul taberelor școlare și al evenimentelor socio-educaționale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2