marian morar
m install
nello construct

Sute de motociliști vor fi prezenți la Cluj!

zamblau eugen
floris

Sute de motocicliști vor fi prezenți în parcarea Vivo center din Cluj-Napoca, în 6 aprilie 2019, de la ora 12.00, în cadrul unei campanii prin care organizatorii doresc să atragă atenția asupra prezenței motocicliștilor în trafic, dar și a vulnerabilității acestora.

 

Campania privind prevenirea incidentelor în trafic intitulată sugestiv Atenție la Motocicliști, care are loc la Cluj-Napoca, a ajuns la ediția a VII-a. Prin intermediul acestui eveniment, comunitatea conducătorilor de motociclete transmite un mesaj de atenționare cu privire la prezența și vulnerabilitatea motocicliștilor în trafic și, totodată, Campanie reprezintă o modalitate de responsabilizare a tuturor persoanelor implicate direct și indirect în aceste activități – șoferi, motocicliști, pietoni. 

Scopul acestor evenimente îl reprezintă în special reducerea incidentelor pe șosele prin acțiuni de conștientizare și de implicare a tuturor participanților la trafic. Printre aceste activități se numără: 

– defilarea motocicliștilor pe arterele principale ale municipiului Cluj-Napoca, fiind asigurată respectarea tuturor normelor legale în vigoare, dar și bunul simț; 

– împărțirea autocolantelor personalizate participanților la trafic, cu mesajele: „Atenție la motocicliști; Și noi existăm în trafic” și „Asigură-te de două ori”;

– cursuri teoretice și practice de prim-ajutor și de conducere defensivă, moderate de profesioniști în domeniu.

Alte detalii despre această campanie puteți afla de pe pagina evenimentului de pe Facebook:

https://www.facebook.com/events/145246496411271/

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: