marian morar
m install
nello construct

O groapă de gunoi blochează autostrada Sebeș-Turda

zamblau eugen

CNAIR face demersuri să soluționeze problema gropii de gunoi care a fost descoperită pe traseul autostrăzii A10 Sebeș-Turda, pe lotul 1, mai exact în zona viitorului nod rutier Alba Iulia Sud și care blochează lucrările. 

lorin Scarlat, director general adjunct al CNAIR spune că va fi luată o hotărâre după ce deșeurile vor fi analizate din punct de vedere chimic, pentru a se stabili dacă reprezintă un pericol pentru mediu, după care se vor elibera avizele necesare pentru continuarea construcției.

Știm de această problemă, suntem în curs de semnare a unui contract cu o societate care să facă o analiză chimică a acestor deșeuri. După ce se va face această analiză chimică vom decide împreună cu Agenția de Protecție a Mediuluii dacă acele materiale reprezintă un pericol pentru mediul ambiant, sau dacă pur și simplu sunt niște deșeuri din construcție care pot fi efectiv scoase de acolo și mutate într-o groapă de gunoi. La momentul acesta nu avem acel raport să știm concret dacă acele deșeuri sunt periculoase”, a declarat Florin Scarlat, director general adjunct al CNAIR, citat de ZiarulUnirea.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2