marian morar
m install
nello construct

Un mort şi un rănit grav în această dimineaţă la Casirom

zamblau eugen

O adolescentă din Turda şi-a pierdut viaţa în această dimineaţă în urma unui tragic accident rutier! Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei două în vecinătatea societăţii CASIROM din Turda. Un şofer turdean aflat la volanul unei maşini Ford, a provocat un accident de circulaţie, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de trafic.

În urma impactului pasagera din dreapta, B.Doris Andreea (18 ani) a decedat pe loc iar şoferul s-a ales şi el cu răni grave.

 

Potrivit şefului poliţiei rutiere din Turda, subcomisarul Alexandru Băl, conducătorul auto (T.Cosmin Daniel, 30 ani) se face vinovat de mai multe infracţiuni pe lângă ucidere din culpă: aceasta conducea un autoturism neînmatriculat, cu numere false, nu avea carnet de condudere, era sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu purta nici centură de siguranţă la fel ca şi pasagera din dreapta sa! În jurul orei 2,15 minute se deplasa pe strada Bogata când s-a produs accidentul de circulaţie. În urma neadaptării vitezei la condiţiile de trafic a pierdut controlul asupra direcţiei de mers a derapat şi s-a izbit de un zid al cocietăţii Casirom. Victima aflată pe scaunul “mortului” a fost proiectată în afara maşinii, iar în urma impactului a decedat pe loc, reamintim că ea nu purta centura de siguranţă!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2