fbpx

cristian lungu pmp

Banner NEMEȘ 29iulie

118726071 10164449994960727 6019019368562400079 n

Scrie un comentariu

caini parc 1

Curg sesizările privind câinii comunitari la Turda. Atât în zona Turda Nouă pe străzile Decebal și Barițiu, piața centrală dar și în zona microraioanelor, e plin de haite de câini care pun în pericol siguranța cetățenilor.

 „Am făcut de mai bine de o săptămână o sesizare privind câinii comunitari care se înmulțesc în zona Turda Nouă, poliția locală a fost a constatat și a sesizat Centrul de Ecarisaj, de acolo nu a venit nimeni să-i adune. Din informațiile pe care le am, doctorul Ciobanu s-a pensionat și în acest moment nu se mai ocupă nimeni de ecarisaj la Turda! Așa o fi? Dacă da, situația este extrem de gravă!” spune un cititor care dorește să-și păstrreze anonimatul.

Solicităm un punct de vedere oficial al administrației locale pe acest subiect, în contextul în care zeci de persoane semnalează același lucru  înmulțirea necontrolată a câinilor fără stăpân și lipsa de reacție a autorităților!

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

banner PSD Campia Turzii

Banner Tureni

Banner Ceanu Mare

Banner Sandulesti

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate