fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

lectura animată

O mămică a transmis pe adresa redacției noastre o sesizare privind mutarea sediului bibliotecii pentru copii de pe strada G. Coșbuc într-o locație deocamdată necunoscută.

Acesta își exprimă îngrijorarea cu privire la faptul că programele de animație, clubul de origami și lecturile animate cu care au fost obișnuiți copiii săi, dar și alți elevi din Turda, unice de altfel în zonă, nu vor mai avea loc. Deocamdată în locația respectivă doar se mai preiau cărțile pentru că există un termen limită de evacuare a clădirii din cauza proiectului ce urmează să fie derulat acolo, de transformare a clădirii fostei Judecătorii în centru cultural.

Am toată stima și respectul pentru fetele de acolo care de-a lungul anilor ne-au delectat cu programele de animație, clase întregi de elevi au beneficiat de activități unice în Turda, lecturi animate cu marionete, club de origami, teatru de umbre etc. Era foarte accesibil spațiul când ieșeau copiii de la școală mergeam direct acolo, acum nu se știe unde se vor muta.... sper tot undeva în zona centrală, nu ne-ar conveni să mergem în zona Micro în capătul celălalt de oraș, știm că este în derulare un proiect important de acolo pe fonduri europene dar sper ca cineva să se gândească și la noi părinții care avem nevoie de biblioteca pentru copii într-o zonă cât mai accesibilă. Mulțumesc!” transmite cititoarea TurdaNews.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator