fbpx

 
 
2 Comentarii

dedeman promotie

În mod normal, când vezi o promoție te aștepți ca prețul să fie mai mic decât cel la care s-a vândut până atunci acel produs, nu?! La Dedeman Turda regula aceasta este inversată, în sensul că prețul promoției este mai mare decât prețul vechi!

 

Cel puțin, asta era afișat în cazul unui produs care a intrat la promoție. Este vorba despre Comoda dormitor Canon 3K4F, cu 4 sertare, stejar gri + folie lucioasa nisip, 163 x 81 x 40 cm, 2C. În cazul căreia prețul vechi era menționat 611,03 lei, iar prețul nou, la PROMOȚIE, era de... 700 lei!

Evident, un angajat a fost mai emoționat de această promoție (sau de intervenția pompierilor care a avut loc recent la Dedeman Turda; poți citi detalii AICI) și a pus  prețurile exact invers! Adică, prețul vechi de 700 de lei a fost menționat drept preț de... promoție!

Ne-am dat seama de asta după ce am verificat produsul online, pe siteul Dedeman, unde reducerea și prețurile menționate erau corecte.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Vinter Darius · 13:45 28.09.2019
    Du-te dracului de proastă, dar ți-a încasat cineva banii? Ai vreun bon fiscal ca ai cumpărat-o mai scump?
    Muieri proaste, stați acasa ca numa rău știți sa faceți, au greșit și oamenii aia, e normal sa greșești.
    Oameni răi...
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate