fbpx

 
 
Scrie un comentariu

semafoare

Paul S. sesizează faptul că în toată Turda funcționează doar semaforul din centrul localității, cele de la parcul din Turda Nouă și de la Kaufland fiind nefuncționale de mai mult timp, iar mai recent pe listă s-a adăugat și cel de la Materna (intersecție Calea Victoriei cu Mihai Viteazu). 

 

Din acest motiv, există pericolul producerii unor accidente.

”Cum e posibil ca în Turda să nu meargă decât semaforul din centrul Turzii?! Cine e responsabil de astea nu se simte? În Turda Nouă, la Colegiul Tehnic, până nu se urcă un TIR pe o mașină nu îi dă drumul? Rușine să le fie celor ce sunt responsabili de așa ceva! Ăla de la Colegiul Tehnic de minim 5 luni nu merge... În 5 luni nu au reușit să îl facă?”, a transmis Paul S.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate