fbpx

 
 
Scrie un comentariu

strand bai

Ștrandul din Băi este dezolant, după cum a remarcat o doamnă care l-a vizitat recent și care a tras concluzia: ”nu îl recomand”.

 

”Un loc murdar fără amenajări, o apă ruginie, bilete la pret întreg după ora 17(fără bilet), mai bine zis un loc uitat, un loc pe care nu il recomand”, spune o doamnă.

Ștrandul din Băi este administrat în sistem privat, de către SC Turism Arieșul SA.

Administrația locală a încercat să-l preia, pentru a-l reamenaja, însă nu a reușit acest lucru. Între administrația locală și SC Tursim Arieșul, care administrează în prezent ștrandul, există procese pe rol în instanță.

TurdaNews a relatat despre dedesubturile acestei afaceri.

Citește aici:

Dedesubturile Afacerii ”Ștrandul din Băi”. Municipalitatea, blocată să preia ștrandul!

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate