fbpx
Scrie un comentariu

caleavictoriei pubele

O cititoare care locuiește pe Calea Victoriei nr. 98 (localizare: între Calea Victoriei și strada Armoniei) ne-a sesizat faptul că amplasarea noilor pubele îi crează probleme pentru parcarea autoturismului, într-o parcare plătită. Pubelele îngreunează și circulația pe trotuar, nu doar parcarea autoturismului.

”De când s-au schimbat pubelele în oraș, iar în zona aceasta, de aproximativ o luna și jumătate.

Pubelele de lângă mașina sunt puse pe trotuar

Iar cele care în poza sunt goale și sunt pe latura garajului fac accesul în zona destul de îngreunat, deoarece constant ajung pubelele sa fie pline și din cauza ca au rămas subit fără capace multe deșeuri ajung pe jos și pe străduță care face accesul în parcare

Oamenii abia se strecoară între pubele și mașina și de multe ori trebuie sa ocolească deoarece nu este loc, sau bunăvoința unora care vad și din respect ocolesc pentru a nu zgâria mașina.

Chiar dacă plătesc anual acel loc de parcare, alta varianta de a parca nu am deoarece as bloca jumătate din mașinile parcate.

Pana sa fie schimbate pubelele era același problema, dar din cauza mormanelor de frunze, crengi și de multe ori chiar părți de mobilier de dimensiuni mari, uși, geamuri.”, ne-a transmis cititoarea TurdaNews.

Cititoarea solicită reglementarea situației, astfel încât să-și poată parca mașina pe locul plătit, iar pietonii să poată circula pe trotuar.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator