fbpx
Scrie un comentariu

panemar rampa

Teoretic, avem o legislație care sprijină atenția acordată persoanelor cu handicap, în sensul construirii unor rampe de acces. Practic, realitatea este cu totul alta! Așa cum ne-a sesizat și un cititor al TurdaNews, care nu poate pătrunde în magazin, pentru că lipsește această rampă, așa că nu-i rămâne decât să privească prin vitrină.

”Cei de la magazinul Panemar din Micro 3 nu au rampă de acces. Din acest motiv, eu nu pot să intru în magazin, pentru că folosesc un scaun cu rotile. Chiar nu se poate face nimic în acest sens?!”, se întreabă cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator