fbpx

 
 
Scrie un comentariu

salubritate

Noi reclamații vin pe adresa redacției despre mizeria care persistă în Cartierul Lut din Câmpia Turzii

Compania de Salubritate este reclamată că nu își face treaba, iar locuitorii riscă declanșarea unei epidemii.

Când afli uluit că anul acesta administrația locală a triplicat bugetul comparativ cu anii anteriori pentru serbarea Zilelor Oraṣului la Câmpia Turzii, cum să-ți explici că trebuie să trăieṣti în gunoaie în cartierul Lut? Că de trei săptămâni nu s-a măturat strada principală, că hoiturile ṣi mirosurile din tomberon sunt insuportabile, că ṣobolanii colcăie printre gunoaie, muṣtele sunt pretutindeni. Că riscăm epidemii?

Ce se-ntâmplă domnule director? S-a evaporat motorina? A învins lenea? A sărăcit bugetul local, domnule primar? Riscăm amenzi pentru ne-colectarea selectivă?” spune Daniela Dolha. 

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate