m install
petlinii
nello construct

Știrea Cititorului: Au început lucrările pe strada Alexandru Borza și de o săptămână au… lăsat-o așa!

floris

O cititoare care locuiește pe strada Alexandru Borza din Turda (cartier Băi) reclamă faptul că s-au început lucrările de modernizare a străzii, dar… de o săptămână au fost abandonate.

”Nu-i normal sa lase lucru la jumatate. Avem copii. Sunt oameni batrani pe aici. Greu iesim pe strada principala.

Eu inteleg ca se lucreaza, chiar ma bucur. Dar de o săptămână nimic. Nu i-am mai vazut”, ne-a transmis cititoarea noastra, alături de pozele care arată o situație destul de dificilă pentru cei care locuiesc în acea zonă.

Strada Alexandru Borza face legătura între Aleea Durgăului (care merge spre Salina Turda) și Drumul Ceanului (care merge spre hotel Arieșul și zona fostului Zoo Turda).

După cum a precizat și cititoarea, oamenii chiar se bucură că se execută lucrări, însă cineva ar trebui să le comunice mai concret ce lucrări se execută, durata lor, dacă apar impedimente sau nu, astfel încât cei care locuiesc acolo să nu fie într-o permanentă stare de nemulțumire.

La finele lunii iulie 2019, administrația locală a anunțat că a debutat proiectul de modernizare a 20 de străzi din cartierul Băi, cu o valoare totală a lucrărilor de 22,5 milioane lei, precizând că s-au debutat lucrări pe străzile Cireșului, Alexandru Borza și Mărului. Lucrările sunt executate de firma Viarom, care a câștigat licitația. Termenul de finalizare al lucrărilor este finele anului 2022, însă nu este exclus ca ele să fie terminate mai repede, din câte au spus cei din administrația locală. Tot atunci s-a precizat că se va lucra pe câte 3-4 străzi deodată și că cetățenii vor fi informați despre lucrări, fiind vorba de lucrări de mare amploare (parte carosabilă inclusiv fundația, trotuare, relocare utilități prin îngropare în trotuar, sistem de iluminat etc).

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: