fbpx

 
 
Scrie un comentariu

strada agriculturii

Un cititor de pe strada Agriculturii sesizează o problemă care apare la fiecare ploaie, respectiv formarea unui torent puternic de-a lungul drumului ce coboară spre Salină. Strada, deși este încadrată în administrarea municipalității, nu se prea bucură de o atenție firească, nefiind măturată niciodată de către cei de la Domeniul Public Turda. ”Ne dorim sa simtim ca facem parte din comunitatea turdeana deoarece acum suntem lasati la o parte din orice plan de dezvoltare urbana”, transmite cetățeanul care a sesizat problema.

”Deoarece am ajuns la capatul rabdarii doresc sa va prezint situatia actuala a strazii Agriculturii din Turda.

Aceasta strada are prelungirea in interiorul Statiunii de Cercetare - Dezvoltare Agricola, iar de la intrarea in aceasta zona incep problemele. Nu a fost niciodata maturata de catre cei de la Domeniul Public Turda, iar cireasa de pe tort este aparitia unui torent puternic de-a lungul drumului ce coboara catre Salina Durgau. 

De-a lungul timpului prin forte proprii, impreuna cu locuitorii din zona afectata, am reparat acest drum, dar pentru ca nu este prevazut cu rigole si sisteme eficiente de drenare a apei pluviale orice reparatie este o munca in zadar, pentru ca torentul spala tot. 

Pe vremuri a existat o rigola de circa 1 m adancime in aval, rigola ce acum este colmatata. Canalizarea se inunda si refuleaza imprastiind mirosuri pestilentiale in zona (se vede in filmare) si nu numai (nu vreau sa intru in detalii). Vecinii din josul drumului au si ei de suferit pentru ca apa le intra in case, au pus un tub de dren astfel incat sa ghideze apa, dar nu este suficient. 

Noi, locuitorii din zona, ne dorim sa simtim ca facem parte din comunitatea turdeana deoarece acum suntem lasati la o parte din orice plan de dezvoltare urbana, ceea ce este injust dat fiind faptul ca platim impozite si taxe la fel ca si ceilalti cetateni. 

Va multumesc in numele meu si al cetatenilor de pe strada Agriculturii nr. 27.

Sper ca in zilele ce urmeaza sa facem o petitie scrisa catre Primarie pentru ca situatia a ajuns de nesuportat”, ne-a transmis cititorul TurdaNews.

 

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate