fbpx
Scrie un comentariu

pisat

Un bărbat a fost surprins, fiind filmat cu telefonul mobil, în timp ce se urina, fără nicio jenă, în părculețul din apropierea Muzeului din Turda, la câțiva metri de centrul pietonal al localității, deși în apropiere se afla o toaletă publică!

”Ma aflu in parcul de langa muzeu, va trimit acest video in speranta ca il veti posta, pentru a vedea cat mai multa lume si in speranta ca Politia v-a lua măsuri, pentru ca nu se poate sta in acest parculet deoarece toti alcolistii vin si isi fac nevoile in fata copiilor si al părinților”, este mesajul lui Cosmin.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator