fbpx
Icon Scrie un comentariu

barbat mv

În cursul zilei de azi, în jurul orei 18.00, a fost găsit un bărbat la marginea drumului, plin de sânge pe față. Tânărul care l-a găsit a sunat la 112, așa cum era normal. Răspunsul celor de la capătul firului a fost halucinant!

”Am sunat la 112. Mi-au zis că nu au nicio mașină de salvare să trimită. Și i-am întrebat: păi eu ce să fac?! Dacă moare?! A zis că nu-i treaba lor că și alții mor. Am zis să trimită pe cineva de la Poliție, să vadă despre ce este vorba, poate omul a fost bătut sau poate a fost lovit de mașină. Că nu neapărat poate fi doar beat. Mi-au zis că nu pot trimite. Eu ce să fac? Să-l las acolo?! Să-l duc eu la Spital cu mașina nu se poate, că dacă pățește ceva pe drum, cad eu de vină”, ne-a spus persoana care a sunat la 112 și care era contrariată de răspunsul primit.

Vă reamintim că în cazul criminalului de la Caracal, fata de 15 ani a apucat să sune la 112 de 3 ori, cu ore bune înainte ca polițiștii să descopere amănuntele macabre de la locuința criminalului care a răpit, sechestrat și apoi ucis cel puțin o fată, însă reprezentanții instituțiilor s-au mișcat în ritm de melc, zădărnicind posibila salvare a acesteia.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator