fbpx

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

spatiu parc

Un apel lansat de o cititoare TurdaNews se dorește a fi un semnal de alarmă adresat autorităților locale și este legat de parcurile copiilor din cartierul Lut și situația care se petrece acolo. 


SOS Ne vrem parcul copiilor înapoi!


În imagini, parcul de joacă al copiilor din cartierul Lut după una din nenumăratele chermeze ale jucătorilor/jucătoarelor de cărți, consumatori de „iarbă” ṣi bere sau mai mult, scuipători de semințe, injurii ṣi blesteme ... toate la vederea ṣi auzul copiilor noṣtri aflați în vacanța ṣcolară. Unii dintre ei veniți tocmai din diasporă, acasă la bunici.


Mese ṣi bănci rupte, sute de mucuri de țigară, peturi de bere ṣi resturi de alcool, hinte ruginite ṣi nevopsite cu anii, topogane găurite ṣi bolovani aruncați la voia întâmplării, coṣuri de gunoi insalubre, crengi smulse de vânt ṣi mulți, mulți câini vagabonzi.


Unde-i găsim pe copii? Pe carosabil, printre maṣinile parcate oriunde, pitiți pe la colțuri de frica petrecăreților batjocoroṣi sau îngroziți de urletele lor animalice contopite cu muzica dată la maxim.  Cum îṣi trăiesc copilăria? În majoritatea lor ignorați de adulți, de cei care ar trebui să-i protejeze, să-i pregătească pentru viitor, să-i iubească mai mult decât binele lor. 


Bun venit, în cartierul Lut, al nimănui, deṣi figurăm în municipiul Câmpia Turzii. Avem primar cu ṣtate vechi, consilieri ṣi directori plătiti ca-n Occident. La vedere, au dat greṣ!” spune Daniela Dolha.

 

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate