fbpx

Icon Scrie un comentariu

gunoi urca

Un cetățean din satul Urca ne sesizează faptul că în șanțurile din zona satului, în special în zona Podului, se aruncă diverse mizerii și solicită oficialilor comunei să se implice în combaterea acestui fenomen.

 

”Sunt un cetățean din satul Urca și vreau să fac o sesizare către dumneavoastră în legătură cu ordinea și curățenia șanțurilor din zona noastră. Am văzut plin de gunoaie aruncate începând de la moloz, peturi și alte mizerii. Avem un primar plătit bine să vegheze la problema asta și nu numai, dar după cum se vede nimeni din Primărie nu verifică să oprească aruncatul gunoaielor. Mașina este la Primărie, benzină este, gardian public este, numai bunăvoință mai trebuie. Că plătim taxe și impozite la zi. Fac apel să se ia măsuri pentru că o să sesizăm Garda de Mediu”, ne-a transmis cititorul.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator