fbpx

 
 
anunt gratuit

SERVICII FUNERARE TURDA - POMPE FUNEBRE NON-STOP 0769874031

Contact 0769874031
Adăugat 07-07-2018 10:02:12

Descriere

SERVICII FUNERARE TURDA - POMPE FUNEBRE NON-STOP 0769874031 

SICRIE , IMBALSAMARE , CRUCI , PROSOAPE FUNERARE , LUMANARI , NECROLOG ,CATERING ...

CAND O  PERSOANA DRAGA NOUA PASESTE IN VIATA DE APOI, URMEAZA O PERIOADA DE MARE TRISTETE CU MULTE LUCRURI CE TREBUIE FACUTE PT A ORGANIZA INMORMANTAREA. FIRMA NOASTRA VA STA ALATURI CU O GAMA VARIATA DE SERVICII FUNERARE PT A VA AJUTA CU TOATE DEMERSURILE NECESARE. SUNTEM SINGURA FIRMA DIN TURDA CARE VA PUNE LA DISPOZITIE UN JURIST PT A VA AJUTA LA OBTINEREA ACTELOR SI PT INTOCMIREA DOSARULUI PT RIDICAREA AJ. DECES SI ULTIMA PENSIE.

VEA SERVICII FUNERARE TURDA VA PUNE LA DISPOZITIE O GAMA VARIATA DE SICRIE, CRUCI, CRUCIFIXE, PROSOAPE FUNERARE, LUMANARI, BATISTE, NECROLOG, ETC.

VEA SERVICII FUNERARE TURDA VA OFERA: COSMETIZARE, IMBALSAMARE, SERVICII PRESTATE DE PERSONAL CALIFICAT CU VECHIME DE PESTE 10 ANI, VA PUNE LA DISPOZITIE URMATOARELE MASINI FUNERARE PT TRANSPORT: FORD SI VW TRANSPORTER. DEASEMENEA, IN COLABORARE CU O BRUTARIE CU O EXPERIENTA DE PESTE 20 ANI, VA OFERIM PRODUSE DE PATISERIE: JAPONEZE ( POMENI, PUPI), PARASTAS, COLACI ( PRODUSELE SUNT AMBALATE SI SE LIVREAZA LA CAPELA). IN COLABORARE CU O ALTA FIRMA VA OFERIM CATERING CU LIVRARE IN TURDA SI IN SATELE APROPIATE.

VEA SERVICII FUNERARE TURDA ESTE SINGURA FIRMA DIN TURDA CARE VA OFERA SERVICII FUNERARE GRATUITE PE BAZA CUPONULUI DE PENSIE!( SICRIU, CRUCE INSCRIPTIONATA, IMBALSAMARE, TRANSPORT, PRODUSE PATISERIE, PROSOAPE FUNERARE, LUMANARI, NECROLOG ).

Locație

Turda
Calea Victoriei nr. 116

Comentarii

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate